Uzungöl'de davetsiz misafir!

Trabzon'un dünyaca ünlü Uzungöl beldesindeki ormanlık alanın açıklarına yiyecek aramak için inen iki yavru ayıdan sonra su içmek için dereye inen ceylan, daha sonra koşarak uzaklaştı.Yerli ve yabancı turistlerin ilgi gösterdiği Çaykara ilçesine bağlı Uzun

Uzungöl'de davetsiz misafir!

Trabzon'un dünyaca ünlü Uzungöl beldesindeki ormanlık alanın açıklarına yiyecek aramak için inen iki yavru ayıdan sonra su içmek için dereye inen ceylan, daha sonra koşarak uzaklaştı.

Yerli ve yabancı turistlerin ilgi gösterdiği Çaykara ilçesine bağlı Uzungöl beldesi, yabani hayvanlara da ev sahipliği yapıyor. Önceki gün beldenin Gölbaşı Mahallesi’nde yem bulmak için mahalleye inen iki yavru ayıdan sonra su içmek için dereye inen ceylan, mahalle sakinleri tarafından görüntülendi. Ormanlık alandan dereye inen ceylan, su içtikten sonra kendini görüntülemeye çalışanları görünce koşarak ormanlık alanda gözlerden kayboldu.

 

20130808aw000082_03.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel