Uzungöl'de araç göle düştü!

Trabzon'un Çaykara ilçesine bağlı Uzungöl beldesinde bir otomobil, Göle düştü. Araçta 2 kişinin bulunduğu yönündeki bilgi üzerine kurtarma çalışmalarına başlandı. Çaykara Kaymakamı Abdurrezzak Canpolat, Aa muhabirine yaptığı açıklamada, ilçelerine bağlı U

Uzungöl'de araç göle düştü!

Trabzon'un Çaykara ilçesine bağlı Uzungöl beldesinde bir otomobil, Göle düştü. Araçta 2 kişinin bulunduğu yönündeki bilgi üzerine kurtarma çalışmalarına başlandı.

Çaykara Kaymakamı Abdurrezzak Canpolat, Aa muhabirine yaptığı açıklamada, ilçelerine bağlı Uzungöl beldesindeki Göle, gölün helikopter pisti mevkisinden bir araç düştüğü bilgisini aldıklarını söyledi.

Bunun üzerine sağlık ekipleri ile jandarma görevlilerinin olay yerine sevk edildiğini belirten Canpolat, "Araçta 2 kişi olduğu tahmin ediliyor, ancak araç gölden çıkartılmadan bu konuda kesin bir şey söylemek doğru olmaz. Aracı ve eğer varsa içindekileri göletten çıkarmak için kurtarma çalışmaları başlattık. Çalışmalar sürüyor" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel