Uyuşturucuyu hastanede sattılar!

Samsun’da jandarmanın, özel bir hastanede çalışanların uyuşturucu satışı yaptığı istihbaratı üzerine düzenlediği operasyonda gözaltına alınan 14 kişinin savcı tarafından ifadesinin alınmasına başlandı. Edinilen bilgiye göre, Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı

Uyuşturucuyu hastanede sattılar!

Samsun’da jandarmanın, özel bir hastanede çalışanların uyuşturucu satışı yaptığı istihbaratı üzerine düzenlediği operasyonda gözaltına alınan 14 kişinin savcı tarafından ifadesinin alınmasına başlandı.

Edinilen bilgiye göre, Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Samsun İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, özel bir hastanede bazı çalışanların uyuşturucu satışı yaptığı istihbaratı üzerine önceki sabah söz konusu hastane ile 15 ayrı adrese operasyon düzenledi. İlk etapta operasyon kapsamında hastanede özel şirkete bağlı temizlik işçisi kadrosunda bulunan 8 kişi ile bu kişilerle bağlantılı olup uyuşturucu satışına aracı oldukları iddia edilen 6 kişi gözaltına alındı.

Zanlılar bugün de Samsun Adli Tabiplik`e sevk edilip sağlık kontrolünden getirildikten sonra yeniden İl Jandarma Komutanlığı`na götürüldü. Soruşturmayı yürüten savcı, bugün il Jandarma Komutanlığı`na giderek 14 kişinin ifadesini burada almaya başladı. Gözaltında bulunan şüphelilerin yarın sabah Samsun Adliyesi`ne sevk edileceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler