Uyuşturucu yine can aldı!

İktisadi İdari Bilimler Fakültesi öğrencileri İ.E ile G.K, dün gece üniversite yerleşkesine yakın merkez Nilüfer ilçesi Dumlupınar Mahallesi'ndeki aynı üniversitede okudukları arkadaşlarının evine gitti.UYUŞTURUCU ALDILARBurada birer uyuşturucu hap aldıkl

Uyuşturucu yine can aldı!

İktisadi İdari Bilimler Fakültesi öğrencileri İ.E ile G.K, dün gece üniversite yerleşkesine yakın merkez Nilüfer ilçesi Dumlupınar Mahallesi'ndeki aynı üniversitede okudukları arkadaşlarının evine gitti.

UYUŞTURUCU ALDILAR

Burada birer uyuşturucu hap aldıkları öne sürülen iki genç, bir saat sonra fenalaştı.

v_9664.jpg

KURTARILAMADILAR

Haber verilmesi sonucu sevk edilen ambulans ile Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan İ.K ile G.E, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Aileleri Balıkesir merkez ve İvrindi ilçesinde oturan G.K ile İ.E'nin cenazeleri, otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturmaya başlandı.

v_3772.jpg

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel