Uyuşturucu ticaretine 16 gözaltı!

SAMSUN’da Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü ekiplerinin 4 aylık çalışması sonucunda uyuşturucu ticareti yaptığı iddia edilen 1’i kadın 16 kişi gözaltına alındı.Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, il

Uyuşturucu ticaretine 16 gözaltı!

SAMSUN’da Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü ekiplerinin 4 aylık çalışması sonucunda uyuşturucu ticareti yaptığı iddia edilen 1’i kadın 16 kişi gözaltına alındı.

Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, il merkezi ile Çarşamba İlçesi’nde uyuşturucu ticareti yapıldığı ihbarı üzerine 4 ay önce soruşturma başlattı. Yapılan soruşturma ve teknik takibin ardından dün eş zamanlı operasyon düzenleyen polis, uyuşturucu ticareti yaptığı iddia edilen birisi kadın toplam 16 kişiyi gözaltına aldı.

Gözaltına alınan şüphelilerin evinde yapılan aramada bin 250 gram esrar, esrar tartımında kullanılan iki hassas terazi ve 3 ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Gözaltına alınan şüphelilerin ifadelerinin Cumhuriyet Savcısı tarafından Emniyet Müdürlüğü’nde alındığı ve soruşturmanın devam ettiği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel