Uyarı: park eden araçlara zarar verilir

Ordu’da bir seyyar satıcı deposunun önüne araçların park etmesine sinirlenince yaptırdığı tabela ile gülümsetiyor.Ordu’da 28 yıldır seyyar satıcılık yapan Durmuş Yüce, Düz Mahalle'deki deposunun önüne sürekli araçların park etmesinden dolayı sinirlenince

Uyarı: park eden araçlara zarar verilir

Ordu’da bir seyyar satıcı deposunun önüne araçların park etmesine sinirlenince yaptırdığı tabela ile gülümsetiyor.

Ordu’da 28 yıldır seyyar satıcılık yapan Durmuş Yüce, Düz Mahalle'deki deposunun önüne sürekli araçların park etmesinden dolayı sinirlenince yaptırdığı tabela ile vatandaşları hem uyarıyor hem de gülümsetiyor. Durmuş Yüce, deposunun girişi kapısına “Depo önüdür araç park edilmez. Park edilen araçlara zarar verilir” tabelası yazdırsa da, bu tabelayı da kimsenin dikkate almadığını söyledi.

Yüce, bu zaman bir araca zarar vermediğini verme gibi de bir düşüncesinin olmadığını ifade ederken, yaptığı konuşmada, “Bu yazıyı yazmamdaki amaç, park edilen araçların işe çıkmama engel olmasıdır. Daha önce park edilmez yazısını asmama rağmen, insanların buna itibar etmemeleri, hatta şu yazıya bile itibar etmiyorlar. İş yerimin önüne araç çeken çok kişi oluyor. Bizim ricamız depo önlerine araç park etmesinler. Canımıza tak etti. Belki caydırıcı olur diye böyle bir yazı astım. Bu zamana kadar hiçbir araca zarar vermedik, hiçbir araca da zarar verme gibi bir düşüncemiz yok. Sadece caydırma amacıyla asılmış yazıdır. Kimse depo önüne araç park etmesin. Bizim işe gitmemize engel olmasın" ifadelerini kullandı.

Deponun önünden geçen Korkmaz Gözlemeci isimli vatandaş ise, Karadeniz usulü komik ama insanlığa büyük bir mesaj verecek yazı olduğunu söyledi.

20130927aw000453_01.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler