Uyanıklar Akçaabat'ta yakalandı

Trabzon’un Of ilçesinde hırsızlık yapan şahıslar, Akçaabat’ta yakalanırken, hırsızların girdikleri iş yerinde güvenlik kamerasına yakalanmaları nedeniyle güvenlik kamerası kayıtlarının bulunduğu bilgisayarı da çaldıkları ortaya çıktı.Edinilen bilgiye göre

Uyanıklar Akçaabat'ta yakalandı

Trabzon’un Of ilçesinde hırsızlık yapan şahıslar, Akçaabat’ta yakalanırken, hırsızların girdikleri iş yerinde güvenlik kamerasına yakalanmaları nedeniyle güvenlik kamerası kayıtlarının bulunduğu bilgisayarı da çaldıkları ortaya çıktı.

Edinilen bilgiye göre, Of ilçesinde bir markete girerek, marketten yüklü miktarda sigara, ayakkabı, giyim eşyası ve bin 500 TL’ye yakın bozuk para çalan hırsızlar, Akçaabat ilçesinde emniyet güçlerinin şahıslardan şüphelenmesi üzerine yakayı ele verdiler. Fırat A. (35), İsmail Hakkı K. (24) ve İlhan D. (26) adlı hırsızların Eskişehir’den bir minibüsle Trabzon’a gelerek hırsızlık yaptıkları öğrenildi.

Hırsızlar, Akçaabat İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından ifadeleri alınarak mahkemeye sevk edilirken, hırsızların girdikleri iş yerlerinde güvenlik kameraları tarafından çekilen görüntülerin ele geçirilmemesi için görüntülerin kaydedildiği iş yerindeki bilgisayarı da çaldıkları ortaya çıktı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel