Üst geçitleri ışıklandırın!

 Trabzon'daki anayol yol güzergâhları üzerinde bulunan üst geçitlerde, geceleyin ışıkların yanmaması vatandaşların tepkisini çekiyor.  Yetkililere defalarca konunun aksettirilmesine rağmen  sorunun henüz   çözülmemiş olması vatandaşların olağanüstü tepkis

Üst geçitleri ışıklandırın!

 

Trabzon'daki anayol yol güzergâhları üzerinde bulunan üst geçitlerde, geceleyin ışıkların yanmaması vatandaşların tepkisini çekiyor. 

 Yetkililere defalarca konunun aksettirilmesine rağmen  sorunun henüz   çözülmemiş olması vatandaşların olağanüstü tepkisi neden oluyor.

 

Belediye'nin üst geçit yaparak insanlara önemli bir hizmet verdiğini ifade eden vatandaşlar, “ bu üst geçitler sadece gündüz kullanılmıyor. 

Özellikle havaların sıcak olduğu bu ramazan günlerinde insan trafiği sahil kesiminde 5 kat daha fazla artıyor. Trafik kazalarına sebebiyet vermemek için can güvenliğimiz adına geceleri üst geçitleri kullanmaya çalışıyoruz. 

Fakat yeterli ışıklandırma olmadığı için  üst geçitlerde kazalar yaşanıyor. Yeni mahalle mevkiinde eski Tekel binasının karşısındaki üstgeçitte iki bayan yeterli ışıklandırma olmadığı için  düşerek kalça kemiklerini kırdılar. Yetkilileri bir an önce soruna çözüm bulmaya davet ediyoruz” dediler.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler