Urfa ileTrabzon kardeşliği güçleniyor

2010 – 2011 sezonunda Şanlıurfa’da oynanan ve Trabzonspor’un  kupayı kazanmasıyla biten Trabzonspor Fenerbahçe karşılaşmasının öncesinde ve sonrasında Trabzon ile Şanlıurfa arasında başlayan kardeşlik görüntüsü her geçen gün artıyor.İstanbul’daki Trabzon

Urfa ileTrabzon kardeşliği güçleniyor

2010 – 2011 sezonunda Şanlıurfa’da oynanan ve Trabzonspor’un  kupayı kazanmasıyla biten Trabzonspor Fenerbahçe karşılaşmasının öncesinde ve sonrasında Trabzon ile Şanlıurfa arasında başlayan kardeşlik görüntüsü her geçen gün artıyor.

İstanbul’daki Trabzon Etkinlikleri Programına gelerek stant açan Şanlıurfa Belediyesi’ni Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ziyaret ederek ev sahipliği yaptı. Ziyarette Şanlıurfa Ekibine Trabzon’un yöresel ürünleri verilerken, Şanlıurfa Belediyesi Başkan Gümrükçüoğlu’na önce kahve ardından kahve takımı ikram etti.
Şanlıurfa’nın Trabzonlular için çok ayrı ve özel bir yeri olduğunu ifade ederek, “Medeniyetler beşiği, peygamberler şehri tarihiyle, kültürüyle Trabzon’umuzun özbeöz kardeşi  Şanlıurfa’nın Türkiye Kupası finalinde bizleri nasıl karşıladığını hep beraber yaşamıştık. Onlarında bizi kucaklamasıyla kupayı Trabzonspor kazanmıştı.
 
İstanbul’daki tanıtım standımıza gelerek bizleri onurlandırdılar. Bütün Şanlıurfa’mızı kardeş şehir olarak, Trabzon’a ve tüm Doğu Karadeniz’e davet ediyoruz” dedi. 
 
Urfa Belediyesi Konservatuar Müdürü İsmail Altıngöz’de Trabzon ile Urfa’nın birbirinden ayırt edilemeyeceğini kaydederek, “ Biz Trabzon’u gerçekten kardeş şehir olarak bildik. Kupa finalinde tüm Trabzonluları misafir ettiğimiz gibi şimdi de Tüm Trabzon’u şehrimize davet ediyoruz.
Bizler Trabzon’u Urfa’dan ayırt etmeden kendi şehrimiz gibi gördük. Bizi burada ağırladığınız için sizlere çok teşekkür ediyoruz dedi. 
 
Son söz olarak ise Bize Her Yer Trabzon, Bize Her Yer Urfa” ifadelerine yer verdi.  
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler