Ünye Belediyesine göz taraması

Ünye Belediyesi ile Dünya Göz Hastanesi Samsun Şubesi arasında yapılan karşılıklı anlaşma  çerçevesinde bütün personele göz bakım hizmeti verildi. Dünya Göz Hastanesi Samsun Şubesi Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu dahil tüm Belediye Pensonelini göz muaye

Ünye Belediyesine göz taraması

Ünye Belediyesi ile Dünya Göz Hastanesi Samsun Şubesi arasında yapılan karşılıklı anlaşma  çerçevesinde bütün personele göz bakım hizmeti verildi. Dünya Göz Hastanesi Samsun Şubesi Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu dahil tüm Belediye Pensonelini göz muayenesinden geçirdi.

Belediye’de gözlük kullanan personel ise   gözlük numaralarının uygun olup olmadığı konusunda bilgiler verildi. Başkan Arpacıoğlu’nun kullandığı gözlüklerin yapılan kontroller sonrasında uygun olduğu gözlendi.  
 
Konu ile ilgili Ünye Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu, "Dünya Göz Hastanesi ile birlikte yapmış olduğumuz sosyal paylaşım çerçevesinde ve sözleşme çerçevesinde gözlerimizle alakalı bir takım uygulamalar yapacaklar.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler