Ünlü "Laz Nizam' vuruldu

"Laz Nizam" lakabı ile tanınan Nizamettin Aytemiz ile 2 arkadaşı, Rize'nin Ardeşen ilçesinde uğradıkları silahlı saldırıda ağır şekilde yaralandı.Olay, bugün akşam saatlerinde Ardeşen'in Fatih Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yaptırdığı

Ünlü "Laz Nizam' vuruldu

"Laz Nizam" lakabı ile tanınan Nizamettin Aytemiz ile 2 arkadaşı, Rize'nin Ardeşen ilçesinde uğradıkları silahlı saldırıda ağır şekilde yaralandı.

Olay, bugün akşam saatlerinde Ardeşen'in Fatih Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yaptırdığı otel inşaatını incelemek üzere Rize'ye gelen Nizametin Aytemiz ve yanındakiler, kimliği belirlenemeyen kişi yada kişilerin uzun namlulu otomatik silahlı saldırısına uğradı. Aytemiz ve kimliği belirlenemeyen kişiler arasında silahlı çatışma yaşandı.

Olayda Aytemiz, yanında bulunan Saim Demir ve Mehmet Kutanis ağır şekilde yaralandı. Kutanis Ardeşen Devlet Hastanesi'nde, Aytemiz ve Demir ise Rize Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Olayla ilgili geniş çaplı operasyon başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler