Üniversite öğrencisinin acı sonu

Giresun'da, serinlemek için denize giren üniversite öğrencisi boğuldu.Gaziler Mahallesi plajlar bölgesinde arkadaşları ile denize giren, Giresun Üniversitesi Eğitim Fakültesi Matematik Öğretmenliği Bölümü öğrencisi Kamuran Aydın (24) akıntıya kapılarak ka

Üniversite öğrencisinin acı sonu

Giresun'da, serinlemek için denize giren üniversite öğrencisi boğuldu.

Gaziler Mahallesi plajlar bölgesinde arkadaşları ile denize giren, Giresun Üniversitesi Eğitim Fakültesi Matematik Öğretmenliği Bölümü öğrencisi Kamuran Aydın (24) akıntıya kapılarak kayboldu. Aydın'ın kaybolduğunu fark eden arkadaşları durumu güvenlik güçlerine bildirdi.
 
İhbar üzerine olay yerine gelen Sahil Güvenlik ile İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekipleri karadan ve su yüzeyinde arama çalışması yaptı. Yaklaşık bir buçuk saat süren aramaların sonucunda Aydın'ın cesedi denize girdiği bölgenin 100 metre açığında su yüzeyinde bulundu.
 
Sahil Güvenlik botuna alınan Aydın'ın cesedi, Prof. Dr. İlhan Özdemir Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel