Umumi Tuvalette tabancasını unutunca…

 Trabzon’un Ortahisar Mahallesinde işletme sahibi Ç.S (41) kahvehanenin lavabosunu kullanmak üzere kahvehaneye girdi.Lavaboya girdiğinde belindeki silahını sifonun üzerine koyan Ç.S ihtiyacını karşıladıktan sonra tekrar işletmesine geri döndü. Aradan geçe

Umumi Tuvalette tabancasını unutunca…

 

Trabzon’un Ortahisar Mahallesinde işletme sahibi Ç.S (41) kahvehanenin lavabosunu kullanmak üzere kahvehaneye girdi.

Lavaboya girdiğinde belindeki silahını sifonun üzerine koyan Ç.S ihtiyacını karşıladıktan sonra tekrar işletmesine geri döndü. Aradan geçen kısa süre sonra Ç.S belindeki tabancasının olmadığını fark etti.

İşletmesinde her yere bakan Ç.S tabancasını kahvehanenin sifonun koyduğunu hatırladı ve çok geçmeden tuvalete gitti. Sifonun üzerine bakan Ç.Ş burada silahının olmadığını fark edince kahvehane yetkililerine durumu anlattı. Kendisinden sonra tuvaletle giren bir şahıs silahı alarak kayıplara karıştığı tespit edildi.

Kahvehanede güvenlik kamerası olmaması nedeni ile tabancayı alan şahısın kim olduğu anlaşılmaz iken polis hırsızlık ile ilgili soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel