Umre yolcuları kutsal topraklara uğurlandı

Trabzon'un Of ilçesinden Umre yapmak üzere Kutsal Topraklara gidecek olan umreciler için uğrulama programı düzenlendi.Of Belediyesi Konferans Salonu'nda düzenlenen programa Of Kaymakamı Eren Arslan, Of Belediye Başkanı Murat Saral, Of Müftüsü Recep Onat,

Umre yolcuları kutsal topraklara uğurlandı

Trabzon'un Of ilçesinden Umre yapmak üzere Kutsal Topraklara gidecek olan umreciler için uğrulama programı düzenlendi.

Of Belediyesi Konferans Salonu'nda düzenlenen programa Of Kaymakamı Eren Arslan, Of Belediye Başkanı Murat Saral, Of Müftüsü Recep Onat, AK Parti Of İlçe Başkanı Mehmet Hakan Terzioğlu ile umre yolculuğuna çıkacak olan vatandaşlar ve aileleri katıldı.
 
Of Kaymakamı Eren Arslan ve Of Belediye Başkanı Murat Saral da yaptıkları kısa konuşmalarla umreye gidecek olan vatandaşlara hayırlı yolculuklar dilediler.
 
Başkan Murat Saral konuşmasında "Millet olarak genelde dünya işlerini tamamladıktan sonra umre ve hac görevlerimizi yapmaya gayret ediyoruz. Aslında bunu genç yaşta yapmak gerekir. Allah nasip etti bizler o fırsatı yakaladık. Bunu genç kardeşlerimize de aşılamak için Gençlik Teşkilatımız arasından yaptığımız çekilişle iki genç kardeşimizi de bizler bu kutsal yolculuğa uğurladık" diye konuştu.
 
İmam Hatip Ömer Tellioğlu'nun Kur'an-ı Kerim tilaveti ile devam edilen programda İmam Hatip Mehmet Türkyılmaz Hoca ile önceki yıllarda Umre'ye giden ve hayatlarını kaybeden Mustafa Akgül, Hasan Kasımoğlu, Ahmet Karaca, Nazlı Kalemci Asiye Türkyılmaz'ın anısına hazırlanan slayt gösterimi yapılarak merhumlar için fatiha okundu.
 
Müftü Recep Onat'ın yaptığı duanın ardından Umre'ye giden vatandaşlar Of Belediyesi tarafından tahsis edilen otobüslerle Trabzon'a uğurlandı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler