Ümit Boyner Karadeniz'e geliyor

Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Boyner, yarın Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu'nun (TÜRKONFED) Ordu'da düzenleyeceği Başkanlar Konseyi Toplantısı'na katılacak.TÜSİAD açıklamasına göre, Ordu Sanayiciler

Ümit Boyner Karadeniz'e geliyor

Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Boyner, yarın Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu'nun (TÜRKONFED) Ordu'da düzenleyeceği Başkanlar Konseyi Toplantısı'na katılacak.

TÜSİAD açıklamasına göre, Ordu Sanayicileri ve İşadamları Derneği'nin (Ordu SİAD) ev sahipliğinde gerçekleşecek toplantının açılış konuşmaları, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Boyner, TÜRKONFED Yönetim Kurulu Başkanı Erdem Çenesiz, Doğu Karadeniz Sanayi ve İşdünyası Federasyonu (DOKASİFED) Yönetim Kurulu Başkanı Zeyyat Kafkas ve Ordu SİAD Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Engin tarafından gerçekleştirilecek.

Boyner, daha sonra Samsun'a geçerek, Samsun Sanayicileri ve İşadamları Derneği'nin (Samsun SİAD) ev sahipliğinde düzenlenecek toplantıda bir konuşma gerçekleştirerek Türkiye ve dünya ekonomisindeki son gelişmeleri ele alacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel