Ulusoy TTSO’yu karıştırdı

Ulusoy önce Meslek üye sayısının 35 den 29 a düşmesinin sorumlusu olarak  TTSO yönetim kurulu eski başkanı Şadan Eren’i gösterdi, sonrada kürsüden inince de öyle demedim dedi.TTSO Meclis başkanı Ulusoy  NACE sisteminden önce  35 olan TTSO  meclis üye sayı

Ulusoy TTSO’yu karıştırdı

Ulusoy önce Meslek üye sayısının 35 den 29 a düşmesinin sorumlusu olarak  TTSO yönetim kurulu eski başkanı Şadan Eren’i gösterdi, sonrada kürsüden inince de öyle demedim dedi.

TTSO Meclis başkanı Ulusoy  NACE sisteminden önce  35 olan TTSO  meclis üye sayısı sayısını  2009 yılında  TOB’u ikna ederek 94 e çıkaran Yönetim Kurulu başkanı eski başkanı Şadan Eren’i  NACE ile Meclis üye sayısının 29 a düşmesinin sorumlusu olarak gösterdi.

Ulusoy TTSO yönetim kurulu başkanı Hacısalihoğlu ile birlikte daha önce TOB başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlun’dan Meslek gurubu sayısının yükseltilmesini istedi. Ancak Hisarcıklıoğlu ikiliye” Hayır başkan Zaten Meslek gurubu sayınızı 2009 yılında Şadan Bey 63’den 94 e çıkarmıştı. Şimdi  NACE uygulaması var ne diyorsa ona uyacaksınız şeklinde cevap verdi.”

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) toplantısında Meslek Gruplarının sayısının düşürülmesinin tepki ile karşılandığı bir ortamda, Ulusoy kendisine yöneltilen sorulara birden hiddetlenerek  “Konuşmayacaktım ama, söyleyeyim, Bu işi Şadan yaptı" şeklinde cevap verince, doğal olarak meclis toplantısındaki üyeler sayının düşmesini Şadan Eren'e bağladılar.

Tereddütde olan bir üyenin Kürsüden inen Ali Osman Ulusoy’un yanına giderek “Başkan yani bu düşüşün sorumlusu Şadan Bey mi? Şeklinde sorusuna ise Ulusoy “Hayır ben öyle demek istemedim” cevabını vermesi ise şaşkınlık yarattı.

Bilindiği gibi TTSO ‘nun 2009 yılında mevcut yönetimi Grup sayısını 63’den 94’e çıkarılması için kararı Meclisinden geçirerek 63 olan Meslek gurubu sayısını 94 e e çıkarmak için TOB’a başvurdu. TOB’da TTSO’nun bu önerisini kabul etmişti.

Şadan Eren'den haber61'e açıklama Sayfa 2'de

Şadan Eren'den haber61'e açıklama:

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) daki bu gelişmeler üzerine konu hakkında bilgisini almak için Ulaştığımız TTSO Eski Meclis Başkanı Şadan Eren şunları söyledi

"Benim amacım odayı dışarıda tartışmaktan uzak tutmaktır. Bu güne kadar da hep böyle yaptım, sustum. Bundan sonrada odayı hiç bir şekilde tartışmayı uygun görmüyorum. Odayı her zaman bu tip polimiklerin dışında tutmak gerekir, odanın görevi Trabzon Ticaret alemine hizmet etmektir. Bu anlamda Suat bey, yönetim kurulu ve tüm meclis üyelerini kutluyorum"

Yanlış Konuşmayı Meclis Üyelerine Yazılı Olarak Bildirdim:

Mecliste yapılan yanlış bir konuşmayı Meclis üyelerine yazılı olarak bildirdiğini de ifade Eden Şadan Eren "Mecliste yapılan yanlış bir konuşmayı yine ben meclis üyelerine yazılı olarak bildirdim. Sizinde haberinizde belirttiğiniz ifadeleri kullanan kişi kürsüden indikten sonra beni onaylamıştır" dedi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel