Uluslararası Off-Road yarışları

 Merkezi Rize’nin Ardeşen ilçesinde bulunan Ardeşen Off-Road Kulübü’nün (ARDOFF) düzenleyeceği Off-Road oyunları, 14-15 Temmuz tarihlerinde yapılacak. Yarışlara Türkiye’nin yanı sıra; Gürcistan, Azerbaycan ve Ermenistan’dan da çok sayıda Off-Road kulübünü

Uluslararası Off-Road yarışları

 

Merkezi Rize’nin Ardeşen ilçesinde bulunan Ardeşen Off-Road Kulübü’nün (ARDOFF) düzenleyeceği Off-Road oyunları, 14-15 Temmuz tarihlerinde yapılacak. Yarışlara Türkiye’nin yanı sıra; Gürcistan, Azerbaycan ve Ermenistan’dan da çok sayıda Off-Road kulübünün katılması bekleniyor. Organizasyonda ayrıca küçük çapta Survivor oyunlarının da yapılacağı açıkladı. Bu yarışları Survivor isimli televizyon yarışmasında 2. olan Rizeli Hasan Yalnızoğlu yöneteceği açıklandı. Etkinlilerde; Gürcistan’dan gelecek olan Shurımshıne müzik grubu ile Grup Pavri ile Grup Nem de sahne alacak.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Kulüp Başkanı Hakan Kurnaz, “İlkini gerçekleştirecek olduğumuz Ardoff Off-Road oyunlarının en iyi şekilde geçmesi için gerçekten çok büyük bir çalışma gerçekleştiriyoruz. Katılımcılarımıza keyifli bir şenlik yaşatmanın gayreti içerisindeyiz. Bu bağlamda şenliğimizde yarışların yanı sıra farklı etkinliklerde düzenleyeceğiz. Yurt içinden ve yurt dışından çok sayıda misafirimiz olacak. Bir çok ülkeden yarışlar için Ardeşen’e off-road kulüpleri gelecek ve uluslararası yarışmalar düzenlenecek” dedi.

 

ofrad.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel