"Ula dedene niye ha böyle yapaysın!"

Cumhurbaşkanının torunuyla ’Bize her yer Trabzon’ sohbeti…Cumhurbaşkanı Erdoğan Trabzon’da katıdlığı toplu açılış töreni ve mitinginde Spor Okulları turnuvasında Dünya kupasını Trabzon’a getiren Erdoğdu Lisesi’nin futbol takımını kürsüye davet etti ve kut

"Ula dedene niye ha böyle yapaysın!"

Cumhurbaşkanının torunuyla ’Bize her yer Trabzon’ sohbeti…

Cumhurbaşkanı Erdoğan Trabzon’da katıdlığı toplu açılış töreni ve mitinginde Spor Okulları turnuvasında Dünya kupasını Trabzon’a getiren Erdoğdu Lisesi’nin futbol takımını kürsüye davet etti ve kutladı. “Cumhurbaşkanı Erdoğan,” Bunlar Brezilya’yı yendiler ha! Kolay değil. Büyük bir başarıya imza attılar. Kendilerini tebrik ediyorum. Sayın Başbakanımız da kendilerini karşıladı ve uçağıyla gönderdi. Bundan dolayı kendilerine ayrıca teşekkür ediyorum. Bizim için onur ve gurur kaynağı oldular. İnşallah ilerde profesyonel olurlar ve Trabzon’da diğer ilerde görev alırlar” dedi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN!

Takımla fotoğraf çektiren Erdoğan, Trabzonsporlu torunu ile diyaloğunu anlatınca herkesi güldürdü.

“Burası Trabzon ne ararsan var burada” diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Benim torunda annesinin arabasının arkasına onu koymuş ‘Bize her yer Trabzon’  Dedum, ‘Ula oğlum niye böyle yapaysın’ dedi, ‘Öyle’..” şeklinde anlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler