Uğur Mumcu Trabzon'da anıldı

 Gazeteci-yazar Uğur Mumcu, ölümünün 20. yılında Trabzon'da anıldı.  CHP Kadın Kolları tarafından Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi'nde düzenlenen anma programına, Cumhuriyet Kadınları Derneği Genel Başkanı ve CHP Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Şenal Sarıh

Uğur Mumcu Trabzon'da anıldı

 

Gazeteci-yazar Uğur Mumcu, ölümünün 20. yılında Trabzon'da anıldı. 
 
CHP Kadın Kolları tarafından Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi'nde düzenlenen anma programına, Cumhuriyet Kadınları Derneği Genel Başkanı ve CHP Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Şenal Sarıhan konuşmacı olarak katıldı. 
 
Sarıhan, yaptığı konuşmada, birçok şeyin değerini kaybettikten sonra anlaşıldığını, Uğur Mumcu'nun da bu kayıpların simgesi olduğunu söyledi. 
 
Umut davasına, Mumcu ailesini temsilen katıldığını ifade eden Sarıhan, "20 yıldır davaya sadece gidip geliyoruz. Bir örgüt var. Ama gerçek failler bulunamadı. Davanın adı Umut davası. Ne umudu, hangi umut" dedi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel