"Ufku olmayanın hedefi de olmaz!"

ÇOK DAHA FAZLASINI YAPACAĞIZ Trabzon Belediye Başkanı  ve AK Parti Trabzon büyükşehir Belediye Başkanı  Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu 5 yıllık belediye başkanlığı döneminde yaptıklarının çok daha fazlasını büyükşehir belediyesi ile yapacaklarını söyledi. 6

"Ufku olmayanın hedefi de olmaz!"
ÇOK DAHA FAZLASINI YAPACAĞIZ
 
Trabzon Belediye Başkanı  ve AK Parti Trabzon büyükşehir Belediye Başkanı  Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu 5 yıllık belediye başkanlığı döneminde yaptıklarının çok daha fazlasını büyükşehir belediyesi ile yapacaklarını söyledi.
 
61 proje vaadininin 6’sı dışında hepsine başladıklarını ve büyük bölümünü bitirdiklerini ayrıca 30 ekstra projenin daha uygulamaya girdiğini kaydeden Gümrükçüoğlu, “Biz 61 projeden bahsederken muhalefet bize ‘gökteki yıldızları vaad ediyor’ diye eleştiri getiriyordu. Dün onların gökteki yıldız dedikleri projelerin bitirildiğini görüyoruz. İşte bu ufuk meselesidir. Ufuğu olmayan insanların hedefleri de olmaz. Biz Trabzon Belediyesi ile bunları yaptık. Büyükşehir Belediyesi ile çok daha fazlasını yapacağız. Trabzon Belediyesi Başkanıyken 16 saat çalışıyorsak Büyükşehirle birlikte daha fazla çalışacağız. Ve Trabzon’u dünyanını ilk 10 şehri arasına sokmanın gayretinde olacağız ve inşallah başaracağız” dedi. 
 
 
VATANDAŞ 30 MART’I İPLE ÇEKİYOR 
Trabzon’un büyükşehir olmasıyla şehrin tümünde her şeyin eskiye nazaran çok daha güzel olacağını ifade eden Gümrükçüoğlu, “Halkımız bunun farkında. Vatandaş, Trabzon’un resmen büyükşehir hüviyetine kavuşacağı 30 Mart 2014 yerel seçimlerini iple çekiyor. İlçelerimize, mahallelerimize gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerimizde Trabzon halkının büyükşehire olan özlemini ve sevincini net olarak görüyoruz. Ancak Trabzon’da bugün büyükşehir belediye başkanı olma iddiasıyla sahaya inen bazı arkadaşlarımızın, fazla değil daha birkaç ay önce şehrimizin büyükşehir olamaması için neler yaptıklarını da bu vatandaş çok iyi hatırlıyor” diye konuştu. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel