Ucuz bayramlık için izdiham

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde 5 TL'ye satılan giysiler izdihama neden oldu. Vatandaşlar ucuzu satılan gömlek ve pantolon gibi giysilerden bol bol alarak evlerinin yolunu tuttu.Ereğli'de dükkanını kapatarak elinde kalan ürünleri pazaryerinde tanesi 5 TL'de

Ucuz bayramlık için izdiham

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde 5 TL'ye satılan giysiler izdihama neden oldu. Vatandaşlar ucuzu satılan gömlek ve pantolon gibi giysilerden bol bol alarak evlerinin yolunu tuttu.

Ereğli'de dükkanını kapatarak elinde kalan ürünleri pazaryerinde tanesi 5 TL'den satan bir esnaf izdihama neden oldu.

Tanesi 5 TL'den satılan pantolon, gömlek, kazak ve benzeri ürünleri gören vatandaşlar pazaryerindeki yaya trafiğini karıştırdı.

 Çok ucuza satılan ve kaliteli ürünlerden alma fırsatı bulan vatandaşlar evlerine mutlu dönerken, alamayan vatandaşlar buruk ayrıldı. Bir anda kalabalıklaşan insanlar giysilerin kalitesini gördükten sonra fiyatlara inanamadı.

Bayramlık için alışverişi çıkan vatandaşlar ne alırsan 5 TL tezgahını gördükten sonra başka yerleri gezmeden bayram alışverişlerini tamamlamış oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler