Uçtu Uçtu eşya uçtu

Haber61.Net – Haber Merkezi – Trabzon’un Ortahisar ilçesinde ilginç bir olay meydana geldi. İlçenin Değirmendere mahallesinde; Bir vinç ile ev eşyalarını taşıyan 3 kişi esen rüzgarın acizliğine uğradı. Bir anda rüzgar esince bu sırada vinçte bulunan eşyan

Uçtu Uçtu eşya uçtu

Haber61.Net – Haber Merkezi – Trabzon’un Ortahisar ilçesinde ilginç bir olay meydana geldi. İlçenin Değirmendere mahallesinde; Bir vinç ile ev eşyalarını taşıyan 3 kişi esen rüzgarın acizliğine uğradı. Bir anda rüzgar esince bu sırada vinçte bulunan eşyanın bir bölümü alt kısımda bulunan arabanın üzerine düştü.

Eşya araca hasar verirken aracın sahibi 50 yaşındaki F.U, Taksim polis merkezine giderek şikayetçi oldu. Polis ekipleri vinç yardımı ile eşya indirmeye çalışan B.U, H.K ve Z.B’yi karakola davet etti. Talihsiz çalışanlar burada vermiş oldukları ifade olayın iş kazası olduğunu belirtiler. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler