Uçtu uçtu araba uçtu ikinci kata kondu

Trabzon’un Boztepe mahallesinde meydana gelen trafik kazası görenleri şoke etti. Sabahın erken saatlerinde çalışmayan aracını iterek hareket ettirmek isteyen sürücü hareket eden aracını bir daha yakalayamadı.Haber : Şükrü ÜÇÜNCÜ Dik bir rampadan aşağıya k

Uçtu uçtu araba uçtu ikinci kata kondu

Trabzon’un Boztepe mahallesinde meydana gelen trafik kazası görenleri şoke etti. Sabahın erken saatlerinde çalışmayan aracını iterek hareket ettirmek isteyen sürücü hareket eden aracını bir daha yakalayamadı.

Haber : Şükrü ÜÇÜNCÜ 

Dik bir rampadan aşağıya kontrolsüzce hız alan araç virajı dönemeyerek 12 metre yükseklikten karşıdaki binanın ikinci katında bulunan bir dairenin oturma odasına çarparak durdu. Kaza sabah erken saatlerde olması olası bir can kaybını engelledi.

Evde oturan yeni evli çift binanın kalorifer sisteminin arızalı olması nedeniyle evin çok soğuk olduğunu bu nedenle evde durmadıkları öğrenildi. 

3.20130202084737.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel