Ücretsiz çamaşırhaneye büyük ilgi

Trabzon Belediyesi tarafından Kalkınma Mahallesi Gençlik Merkezi binasında açılan ücretsiz çamaşırhane hizmeti öğrenciler tarafından yoğun ilgi gördü.2009 yılında hizmete açılan çamaşırhaneden bu güne kadar yaklaşık 5 bin 500 öğrencinin yararlandığı kayde

Ücretsiz çamaşırhaneye büyük ilgi

Trabzon Belediyesi tarafından Kalkınma Mahallesi Gençlik Merkezi binasında açılan ücretsiz çamaşırhane hizmeti öğrenciler tarafından yoğun ilgi gördü.

2009 yılında hizmete açılan çamaşırhaneden bu güne kadar yaklaşık 5 bin 500 öğrencinin yararlandığı kaydedildi.

Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun, seçim öncesi verdiği vaatlerinden biri olan ücretsiz çamaşırhane hizmetinden yararlanan öğrenciler, kendileri için büyük sorun olan çamaşır yıkama işinin çözümlenmesinden dolayı Trabzon Belediyesi’ne teşekkür ettiler.

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu bir eğitim kenti olan Trabzon’da okuyan üniversite öğrencilerinin sorunları ile yakından ilgilenmeye gayret gösterdiklerini belirterek, “ Öğrencilerimizin en önemli sorunlarından biri olan çamaşır yıkama ve kurutma işini Kalkınma Mahallesi Gençlik Merkezi’nde kurdukları ücretsiz çamaşırhane ile çözüme kavuşturduk. Çamaşırhanede 2 çamaşır makinesi, 2 de kurutma makinesi bulunuyor.

Dileyen öğrenciler çamaşırlarını getirip burada yıkatıp kurutabilirler. Diğer mahallelerimizde de bu tür çamaşırhane açmayı planlıyoruz. KTÜ’de okumak için gerek ülke içerisinden gerek yurt dışından Trabzon’a gelen öğrencilerimiz bizlerin misafirleridirler. Onların sorunlarına çözüm bulmak için ve yardımcı olmak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler