Uçakta bomba paniği !

İstanbul'a gitmek için havalanmaya hazırlanırken fark edilen cep telefonu nedeniyle boşaltılan uçakta bomba imha uzmanları tarafından arama yapıldı. Yapılan arama sonunda telefon sahibinin alana gelmesiyle yolcular rahat nefes alırken, uçak ise 1 saatlik

Uçakta bomba paniği !

İstanbul'a gitmek için havalanmaya hazırlanırken fark edilen cep telefonu nedeniyle boşaltılan uçakta bomba imha uzmanları tarafından arama yapıldı. Yapılan arama sonunda telefon sahibinin alana gelmesiyle yolcular rahat nefes alırken, uçak ise 1 saatlik gecikmeyle havalandı.

Olay, sabah saatlerinde Gaziantep Havalimanı'nda meydana geldi. Türk Hava Yolları'nın İstanbul-Gaziantep seferini yapan TK-2220 sefer sayılı uçak, saat 07.35'te Gaziantep Havalimanı'na iniş yaptı. Boşaltıldıktan sonra 08.20'de yeniden İstanbul'a gitmek için hazırlık yapan uçağa binen yolcular, koltuklardan birinde cep telefonu buldu. Yolcuların tedirgin olarak durumu bildirmesi üzerine uçak boşaltıldı ve olay polislere bildirildi. İhbar üzerine havalimanına giden bomba imha uzmanları tarafından yapılan incelemede, cep telefonunun unutulduğunu belirlendi. Paniğe neden olan cep telefonu görevliler tarafından Kayıp Eşya Bürosu'na teslim edildi.

Bomba paniğine neden olan olayın ardından yolcuların tekrar alındığı uçak 1 saatlik gecikmeyle havalandı. Uçağın hareket etmesinden kısa süre sonra havalimanına gelen Türkan G. cep telefonunu uçakta unuttuğunu söyledi. Sabah İstanbul'dan geldikten sonra havalimanından otomobille Kahramanmaraş'a gittiğini söyleyen Türkan G., yapılan işlemlerin ardından telefonunu teslim aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel