Üç kişiyi yaralayan iki genç tutuklandı

Samsun'da yarım saat arayla 3 kişiyi silahla ve bıçakla yaraladıkları iddiasıyla gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen 3 kişiden 2'si tutuklanırken, 1 kişi ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.Olay, İlkadım ilçesi Liman Mahallesi ile Cedit Mahal

Üç kişiyi yaralayan iki genç tutuklandı

Samsun'da yarım saat arayla 3 kişiyi silahla ve bıçakla yaraladıkları iddiasıyla gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen 3 kişiden 2'si tutuklanırken, 1 kişi ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Olay, İlkadım ilçesi Liman Mahallesi ile Cedit Mahallesi'nde meydana gelen 3 ayrı olayda, 2 kişinin tabancayla yaralanması, 1 kişinin de bıçakla yaralanması olayıyla ilgili Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri tarafından gözaltına alınan H.K.(21), Y.T.A.(21) ve F.S. (21), bugün Samsun Adliyesi'ne sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren H.K., adli kontrol şartı ile serbest bırakılırken, Y.T.A ve F.S., tutuklanarak Samsun Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel