U20 Rize esnafını sevindirmedi

 Bir ayağı Rize’de gerçekleşen U20 Dünya Futbol Şampiyonası Rizeli esnafa umduğunu vermedi.  Türkiye’de ilk kez gerçekleşen ve bir ayağı Rize’de yapılan U20 Dünya Futbol Şampiyonası’nın Rize’deki ilk iki maçı geçen gece oynandı. El Salvador, Avustralya ve

U20 Rize esnafını sevindirmedi
 Bir ayağı Rize’de gerçekleşen U20 Dünya Futbol Şampiyonası Rizeli esnafa umduğunu vermedi. 
 
Türkiye’de ilk kez gerçekleşen ve bir ayağı Rize’de yapılan U20 Dünya Futbol Şampiyonası’nın Rize’deki ilk iki maçı geçen gece oynandı. El Salvador, Avustralya ve Türk Milli takımı ile Kolombiya arasında oynanan maçları 14 bine yakın taraftar izledi.
 
Taraftarların neredeyse tamamının Rizeli oluşu, U20’den beklentileri olan esnafın yüzünü güldürmedi.
 
Rizeli küçük esnaf yaptıkları açıklamada, U20 Dünya Şampiyonasının şehre biraz hareket getirdiğini ancak bu hareketin bekledikleri ölçüde işlerine yansımadığını belirtti. Rizeli esnaf yine organizasyondan mutlu olduklarını dile getirip, Rize’nin tanıtımına katkısı olacağına inandıklarını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler