Tuvalet görevlisi müşteriyi bıçakladı

Olay, İlkadım ilçesi Kale Mahallesi Büyük Camii tuvaletinde saat 14.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ordu’dan bir yakınını Samsun’a hastaneye getiren Cevdet Ekici (45), tuvalet ihtiyacını gidermek için Büyük Camii avlusundaki tuvalete

Tuvalet görevlisi müşteriyi bıçakladı

Olay, İlkadım ilçesi Kale Mahallesi Büyük Camii tuvaletinde saat 14.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ordu’dan bir yakınını Samsun’a hastaneye getiren Cevdet Ekici (45), tuvalet ihtiyacını gidermek için Büyük Camii avlusundaki tuvalete girdi.

Çıkışta tuvalet parasını ödemek için kasaya yönelen Cevdet Ekici, cebinde bozuk para olmadığı için tuvalet görevlisi İbrahim H.’ye (67) 20 TL verdi. Tuvalet görevlisi, bozuk para olmadığı gerekçesiyle Cevdet Ekici’den parayı bozdurmasını istedi. Cevdet Ekici de Samsun’da yabancı olduğunu ve parayı bozduramayacağını söylemesi üzerine tartışma çıktı. Tartışmada İbrahim H., Ekici’yi sağ elinden bıçakladı.

Vatandaşların araya girmesiyle olay sakinleşirken, elinden yaralanan Cevdet Ekici önce özel bir hastaneye kaldırıldı, oradan da Gazi Devlet Hastanesi’ne götürüldü.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler