TÜRSAB'ın yeni başkanı belli oldu

TÜRSAB Delegeleri mevcut başkanı yeniden seçti

TÜRSAB'ın yeni başkanı belli oldu

TÜRSAB Doğu Karadeniz Bölgesel Yürütme Kurulu  yeni yönetim kurulu bugün yapılan seçimler sonucunda belirlendi .Mevcut Başkan Suat Gürkök rakibi  Mustafa Gümrükçüoğlu’na 45 oy fark atarak yeniden başkanlığa seçildi.

180 delegenin oy kullanma hakkı bulunan ve Otel Usta'da yapılan kongreye 155 delege katılırken, mevcut Başkan Suat Gürkök 2 oyun geçersiz sayıldığı kongrede rakibine neredeyse iki kat fark atarak yeniden başkan seçildi.

Saat 14 00 da başlayan Divan başkanlığını Çetin Gürcün'ün yaptığı Genel Kurulda mevcut başkan Suat Gürkök’e  99 rakibi Mustafa Gümrükçüoğlu listesine ise 45 oy çıktı.

TÜRSAB'da seçimleri 2 yılda bir yenileniyor.

AÇIKLAMALARI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

GÖREVİMİZ HİZMET HİZMETE DEVAM EDECEĞİZ

Başkan Suat Gürkök, seçim sonrasında Haber61'e yaptığı açıklamada,kongrede kazanan yada kaybedenin olmadığını belirterek "  "Ben öncellikle seçime katılan bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Demek ki yıllardır verdiğimiz emeğimizin karşılığını aldık. Biz hep beraberiz. Kazanan kaybeden yok. Üyelerimiz, sektörümüz,ve  bölgemiz kazandı. Hizmetlerimize kaldığımız yerden devam edeceğiz. Yapaçak çok daha işimiz var. Dertlerimizi,sorunlarımızı yetkililere  anlatacağız. Arkadaşlarımızdan Bakanımızdan TÜRSAB Başkanımızdan sorunların çözümü için yardım isteyeceğiz.. 2017’yılı için şimdiden hazırlıklarımız var. Fuarlara katılmak için destek arayacağız. İcraatlarımıza devam edeceğiz. Bizim görevimiz hizmet ve  hizmete devam edeceğiz." dedi.



GÖREVİ DAHA ZOR

TÜRSAB Genel Sekreteri Çetin Gürcün Haber61’e yaptığı açıklamada, “Öncelikle katılım mutluluk vericiydi. Çok yüksek bir katılım oldu. Centilmence bir yarış odu. Birbirlerini kırmadan konuyu başka yerlere taşımadan yapıldı. Arkadaşımız görevine devam edecek. Suat Gürkök uzun bir zamandır görevde. Bu kadar uzun görev süresi sonrasında yine delegenin oyunu almak kolay değil. Şimdi görevi daha zor.” dedi.



ÇOK GÜZEL BİR YARIŞTI

Başkan adayı Mustafa Gümrükçüoğlu, seçimin ardından Haber61’e yaptığı açıklamada “Bu çok güzel bir yarıştı. Mutlulukla keyifle sektörümüzün bugünden sonra da takipçisi olacağız. Bölgemiz turizm alınında  çalışma ve hizmet bekliyor. Bizler medeni insanlarız. Bu sektörde yarışmanın nezaket içinde olacağını biliyorduk. Yeniden başkan seçilen sn Suat Gürkök Bey’i tebrik ediyoruz.” dedi.

İŞTE KAZANAN SUAT GÜRKÖK'ÜN LİSTESİ








 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler