Türkiye'nin korktuğu isim Trabzon'da yakalandı

Haber61 – Haber Merkezi –Trabzon Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Hırsızlık Büro ekipleri yapmış oldukları uygulama sırasında öyle bir ismi yakaladı ki tabiri yerinde ise Türkiye nefes aldı. Ortahisar ilçesinde bir araç hakkında gelen istihbaratı değerlend

Türkiye'nin korktuğu isim Trabzon'da yakalandı

Haber61 – Haber Merkezi –Trabzon Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Hırsızlık Büro ekipleri yapmış oldukları uygulama sırasında öyle bir ismi yakaladı ki tabiri yerinde ise Türkiye nefes aldı. Ortahisar ilçesinde bir araç hakkında gelen istihbaratı değerlendiren ekipler; araç içerisinde yolculuk yapan ailenin GPT sorgulamasına baktı. 42 yaşındaki baba Murat İ’nin kimliğinin sahte olduğunu tespit eden ekipler aileyi emniyet müdürlüğüne getirdi.

Burada Murat İ’nin parmak izi alınarak gerçek kimliğine ulaşıldı. Murat İ’nin 15 ilde hırsızlık suçundan arandığı ve 18 yıldırta firari olduğunu tespit eden polis ekipler şahsı gözaltına aldı. Murat İ’nin eşi 40 yaşındaki Gülizar İ’nin de hırsızlık sucundan 3 ayrı dosyası olduğu burada yapılan çalışama da öğrenildi. Murat İ. Emniyetteki ifadelerinin ardından sevk edildiği mahkemece tutuklanarak Bahçecik Cezaevine gönderilirken. Eşi ve 3 oğlu yaşamış oldukları Adana’ya geri döndü.

Haber : Şükrü Üçüncü 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler