Türkiye'de bir ilk Rize'de!

Oyun parkının açılışına İyidere Belediye Başkanı Ahmet Mete, İyidere  Kaymakamı Mehmet Çağrı Özpolat, İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Baki Kesicioğlu, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Hulisi Şinoforoğlu, İyi

Türkiye'de bir ilk Rize'de!

Oyun parkının açılışına İyidere Belediye Başkanı Ahmet Mete, İyidere  Kaymakamı Mehmet Çağrı Özpolat, İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Baki Kesicioğlu, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Hulisi Şinoforoğlu, İyidere İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Topuk ve çok sayıda davetli katıldı.

İyidere Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Oyun parkının yapımı için Belediye Başkanı Ahmet Mete'ye ve açılışa katılanlara çok teşekkür eden Okul Müdürü İsmail Tüfekçi, Çocukların bu ortamda daha mutlu olacaklarını ve iyi vakit geçireceklerini  ifade ederek böyle bir parkın ilk kez kendi okullarında açılmasından dolayı çok memnun olduklarını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel