"Türkiye üzerinden oyun oynanıyor"

AK Parti Trabzon Merkez İlçe Başkanı Temel Altunbaş, vatandaşların Türkiye üzerinde oynanmak istenen oyunları çok net gördüğünü söyledi.  Yaklaşık 20 gündür Türkiye’nin gündemini işgal eden, Türkiye’de park ve ağaçları vesile edilerek Türkiye’yi yakıp yık

"Türkiye üzerinden oyun oynanıyor"
AK Parti Trabzon Merkez İlçe Başkanı Temel Altunbaş, vatandaşların Türkiye üzerinde oynanmak istenen oyunları çok net gördüğünü söyledi. 
 
Yaklaşık 20 gündür Türkiye’nin gündemini işgal eden, Türkiye’de park ve ağaçları vesile edilerek Türkiye’yi yakıp yıkmaya, özgürlükleri demokrasiyi geri taşımaya çalışan bir takım güçlerin olduğuna dikkat çeken Altunbaş “ AK Parti iktidarında kazanılan bu kazanımlarım geri verilmesini asla parti olarak tasvip etmiyoruz ve bunun karşısında sıkı sıkıya durmaya kararlıyız” dedi. Türkiye’de sandıkla iktidara gelemeyeceğini düşünenlerin başka bir yolun arkasına sığınarak iktidar olmayı tercih ettiğini kaydeden Altunbaş “Milletimizin istemediği onaylamadığı hiçbir girişim sonuç alamayacaktır. Milletin kendi cebinden verdiği ortak alanlarımıza saldırmaya yakıp yıkmaya hiç kimsenin hakkı yoktur. Gezi olayları ile AK Parti iktidarının yapmak istediği icraatların engellenmeye çalışıldığını halkımız net olarak görmüştür” diye konuştu.
 
Türkiye, tarihinde ilk defa 25 milyar Euro’ya İstanbul 3. havaalanının ihalesinin gerçekleştirdiğini, buranın ilk defa yerli firmalar tarafından yapılacağının altını çizen Temel Altunbaş, “Bu önemli bir ivmedir. Bugün Türkiye’nin geldiği noktayı ortaya koymaktadır. 2001 yılında 1 milyar dolar için IMF’nin kampısın çalan bir ülkenin, bugün geldiğimiz nokta itibariyle 25 milyar Euro’luk bir ihale gerçekleştirebilecek seviyeye gelmişse bundan rahatsız olan güçler vardır. Türkiye ilk defa kendisine ait olan 2023 yılına kadar Akkuyu ve Sinop Nükleer Santrali’ni inşa edecektir. Burada, Türkiye’nin yıllık 59 milyar dolar ithalata ödemiş olduğu enerji gideri vardır. Burada önemli bir kalem kesilecektir.
 
Bundan rahatsız olan insanlar ve ülkeler vardır. Özelliklede bankalar konusunda yapmış olduğu düzenlemelerden dolayı, kart aidatını ortadan kaldırmasından dolayı, rahatsız olan insanlar vardır. Ayrıca şunu belirtmek isterim, özellikle IMF’ye olan borcun yıllar sonra sona ermiş olması, sıfırlanmış olması, ayrıca kendi silahını, helikopterini, tankını ve milli savunma sanayisini, kendi yerli uydusunu yapan bir ülke var. Demokratik çözüm süreciyle ilgili Türkiye’nin kardeş kanı dökülmesine yönelik, barış umutlarının yeşermesi ve hızlanması noktasında. Türkiye’nin kendi iç sorunlarını çözen bir ülke olmasından rahatsız olanlar olmuş olabilir” şeklinde konuştu.
 
Türkiye’nin son dönemlerde göstermiş olduğu ekonomik başarı, ekonomik ivme, büyüme hızı, bölgesinde söz sahibi olması, politika ve yön veren ülke olmasının birçoklarını fazlasıyla rahatsız ettiğine vurgu yapan Altunbaş , “Bunları sadece masumane gösteri yapan halkımıza bir diyeceğimiz yoktur, ancak buradan herkesi uyarmak istiyorum. Yapılan gösterinin acılarını geçmişte çok yaşadık..
 
Çünkü bu ülke bizim. Yarınlarımızı, geleceğimizi teminat altına alacaksak, bizleri beğenmeyen insanlar olabilir ama bunu en güzel yollarından birisi seçimlerde gerekli tepkiyi gösterebilmektir. Sandıkta bizi alt edemeyeceğine inanan insanların, partilerin, kendilerinin geleceğini sandıkta karanlık görenlerin ülkeyi karanlıklara sürükleme çabaları boşa gidecektir. Hükümetimizi farklı boyutlarda eylem yaparak veya farklı isimler altında toplantı ve gösteri yaparak yıkmak isteyenler asla bunu gerçekleştiremeyeceklerdir” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel