Türkiye Trabzon'a geliyor!

Araklı İl Genel Meclis Üyesi Yahya Tilki, gazetecilere yaptığı açıklamada, köyde halk arasında şifalı su olarak bilinen suyun bulunduğu mevkide yol betonlama çalışması gerçekleştirildiğini söyledi.    Şifalı suyun hem Araklı hem de Trabzon için önemli bir

Türkiye Trabzon'a geliyor!

Araklı İl Genel Meclis Üyesi Yahya Tilki, gazetecilere yaptığı açıklamada, köyde halk arasında şifalı su olarak bilinen suyun bulunduğu mevkide yol betonlama çalışması gerçekleştirildiğini söyledi.
    

Şifalı suyun hem Araklı hem de Trabzon için önemli bir turizm nedeni olduğunu belirten Tilki, ''Buraya Türkiye'nin her yerinden birçok insan geliyor. bu yolda daha önce genişletme ve altyapı çalışması gerçekleştirilmişti. Şimdi ise yolun öncelikle çok bozuk olan yerlerini betonlayarak, halkımızın şifalı suya daha kolay ve rahat ulaşmasını sağlama amacındayız'' dedi.
    

Tilki, ilçede bir çok köy yolunun betonlandığını ifade ederek, ''KÖYDES ve Özel İdare bütçesi ile Araklı'da bütün köylerde yatırımlar yapılıyor. Yol betonlama ve genişletme, asfaltlama, istinat duvarı, su şebekesi gibi çalışmalar bazı köylerde bitti, bazı köylerde ise devam ediyor. Bu yatırımlar bundan sonraki senelerde de devam edecek'' diye konuştu.
    

Köylerde yerleşik alan tespitinin de Özel İdare tarafından en kısa zamanda yapılacağını vurgulayan Tilki, yerleşik alan tespitini yaparak köylerde özellikle imar sorununu çözmek istediklerini kaydetti.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel