Türkiye şampiyonu OF'tan çıktı

İ.B.B  Destek Hizmetler Daire Başkanlığı Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile Çocuk Oyunları ve Spor  Kulüpleri Konfederasyonu Koordinasyonunda Spor A.Ş ev sahipliğinde 16-18 Haziran Tarihleri arasında gerçekleştirilen Çocuk Oyunları 4.Türkiye Şampiyonasında Tom

Türkiye şampiyonu OF'tan çıktı

İ.B.B  Destek Hizmetler Daire Başkanlığı Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile Çocuk Oyunları ve Spor  Kulüpleri Konfederasyonu Koordinasyonunda Spor A.Ş ev sahipliğinde 16-18 Haziran Tarihleri arasında gerçekleştirilen Çocuk Oyunları 4.Türkiye Şampiyonasında Tombik ve Dokuztaş  Oyun dalında Doğu Karadeniz Şampiyonu Olarak turnuvaya katılan Trabzon Ekibi Of 28 Şubat Ortaokulu şampiyon oldu.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan  Kafile Başkanı Of Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni ve aynı zamanda Mendil Kapmaca Of ilçe temsilcisi Hakan KURT; Şampiyonaya 20 ilden 20 takım ve 370 sporcu katıldı İl ve ilçelerde yapılan turnuva şenlik ya da liglerden 1.olan takımlardan  bölge şampiyonalarına katılarak İstanbul'a gelmeye hak kazanan takımlarda 2001-2003 doğumlu kız ve erkek çocuklar yer aldığını belirtti.

Kurt;şampiyonanın ilk 2 gününde eleme maçlarıyla geçildiğini, finale gelene kadar Diyarbakır ekibini 2-1,Konya Ekibini 3-1 ve finalde de Balıkesir Edremit 75.yıl Ortaokulunu çekişmeli geçen oyunun ardından3 -2 yenerek şampiyon olduklarını belirtti.

Geleneksel çocuk oyunlarının yaşatılması, sağlıklı ve güçlü nesiller oluşturulması adına ülkenin dört bir yanından gelen çocukların kaynaşmasıyla üst seviyeye çıkan şampiyonada emeği geçen oyun liderleri İngilizce Öğretmeni Feyzullah ŞAHİN, Sınıf Öğretmeni Gülşen KURT'a ve Of 28 Şubat Ortaokulu Tombik Takımı Öğrencilerine ayrı ayrı teşekkür etti.

img_20140618_203321.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel