Türkiye Öğrenci Meclisi Of'ta toplandı

Türkiye Öğrenci Meclisi Başkanı adayı Rümeysa Soylu, il öğrenci meclisi başkanları ile Trabzon'un Of ilçesinde bir araya geldi.Milli Eğitim Bakanlığınca 10 yıl önce başlatılan ve her yıl ilçelerdeki okullardan başlanarak önce il öğrenci meclisi başkanı ar

Türkiye Öğrenci Meclisi Of'ta toplandı

Türkiye Öğrenci Meclisi Başkanı adayı Rümeysa Soylu, il öğrenci meclisi başkanları ile Trabzon'un Of ilçesinde bir araya geldi.

Milli Eğitim Bakanlığınca 10 yıl önce başlatılan ve her yıl ilçelerdeki okullardan başlanarak önce il öğrenci meclisi başkanı ardından da Türkiye öğrenci meclisi başkanının seçildiği proje kapsamında, Of Anadolu Lisesi öğrencisi Rümeysa Soylu önce Of İlçe Öğrenci Meclisi Başkanlığına daha sonra da Trabzon kent merkezinde gerçekleştirilen seçimlerde Trabzon Öğrenci Meclisi Başkanlığına seçildi.

Türkiye Öğrenci Meclisi Başkanlığına da adaylığını açıklayan Soylu, bu kapsamda Samsun’da yapılacak seçimler öncesi düzenlediği etkinlikle, il öğrenci meclis başkanlarını Trabzon'da ağırladı.

Trabzon'a gelen ve il öğrenci meclislerinin başkanları olan öğrenciler kentin tarihi ve turistik mekanlarını gezdi. Soylu ve konuk öğrenciler daha sonra Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu ve Of Kaymakamı Eren Arslan ile Of ilçesindeki bir restoranda yemekte bir araya geldi.

Kaymakam Arslan burada öğrencilere hitaben yaptığı konuşmada, Soylu'yu bu etkinliği sebebiyle kutlayarak, "Bu organizasyon öğrenciler için güzel bir fırsat. Güzel ülkemizin farklı bölgelerini ve farklı güzelliklerini görme fırsatı buluyorsunuz. Eğitiminizin yanından bu tarz etkinliklerle de kendinizi geleceğe daha iyi hazırlıyorsunuz. Katılımızdan dolayı sizleri kutluyorum ve eğitim hayatınızda başarılar diliyorum" dedi.

Yemek sonrası Of Kaymakamlığı Folklor ekibi gösteri sundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel