Türk ve RUS işadamları Trabzon'da buluşacak!

Doğu Karadeniz İhracatçılar Birliğinden (DKİB) yapılan yazılı açıklamada, Türkiye'nin önde gelen ticaret partneri olan Rusya Federasyonu'nun Doğu Karadeniz'e yakın bölgeleriyle ticari ilişkilerin geliştirilmesi amacıyla Ekonomi Bakanlığının koordinatörlüğ

Türk ve RUS işadamları Trabzon'da buluşacak!
Doğu Karadeniz İhracatçılar Birliğinden (DKİB) yapılan yazılı açıklamada, Türkiye'nin önde gelen ticaret partneri olan Rusya Federasyonu'nun Doğu Karadeniz'e yakın bölgeleriyle ticari ilişkilerin geliştirilmesi amacıyla Ekonomi Bakanlığının koordinatörlüğü ve DKİB organizasyonunda Trabzon'da Türk-Rus İş Forumu düzenleneceği belirtildi.
 
Türk-Rus İş Forumunun yarın Kaşüstü'ndeki Novotel'de organize edileceği ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:
 
"Programa Rusya Federasyonu'nun Doğu Karadeniz'e yakın Kuzey Kafkasya Federal Bölgesi cumhuriyetlerinden Kuzey Osetya-Alanya Cumhuriyeti ile Dağıstan Cumhuriyeti'nden kamu ve özel sektör temsilcileri katılacak. Program dahilinde Rus heyetinde bulunan bakan yardımcıları ve kamu kurumları temsilcileriyle resmi görüşmeler yürütülecek. Heyette bulunan iş adamlarıyla da bölgemizdeki iş adamları arasında ikili iş görüşmeleri gerçekleştirilecektir"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel