Türk Annelerinden Vali'ye ziyaret

Türk Anneler Derneği Genel Başkanı Gül Baysal ile derneğin diğer illerden gelen şube başkanları Trabzon Valisi Recep Kızılcık’ı makamında ziyaret etti.Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, yaptığı konuşmada, yaşantımızda anneler derneğinin çok önemli bir siv

Türk Annelerinden Vali'ye ziyaret

Türk Anneler Derneği Genel Başkanı Gül Baysal ile derneğin diğer illerden gelen şube başkanları Trabzon Valisi Recep Kızılcık’ı makamında ziyaret etti.

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, yaptığı konuşmada, yaşantımızda anneler derneğinin çok önemli bir sivil toplum örgütünü oluşturduğunu belirterek, “Türk Anneler Derneği’nin sivil toplum kuruluşları arasında önemli bir fonksiyona sahip olduğunu biliyoruz. Derneğin çalışmalarını takdirle karşılıyor ve başta siz sayın başkan olmak üzere tüm yöneticilerinize teşekkür ediyorum” dedi.

Türk Anneler Derneği Genel Başkanı ve beraberindeki heyetin Trabzon’u ziyaretlerinden Trabzon’u ve kendilerini ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini ifade eden Vali Kızılcık bu “Ziyaretinizle Trabzon’umuzu, Türkiye ve uluslararasında anlatma ve tanıtma fırsatı olacağından bu ziyaretin çok faydalı olduğuna inanıyorum.

Ziyaret sonrası Genel Başkan ve Şube Başkanları Vali’ye illerine özgü hediyeler takdim ederek  olarak fotoğraf çekildiler.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler