"Tüm Trabzon'u üşümeye davet ediyoruz"

Haber61.net - Haber Servisi - 25 Mart 2009 yılında helikopteri düşürülen ve hayatını kaybeden BBP Partisi Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun bir grup arkadaşı Trabzon'da iftarda buluşacak. İftarın özelliği ise Yazıcıoğlu'nun arkadaşlarının düzenlemiş olm

"Tüm Trabzon'u üşümeye davet ediyoruz"

Haber61.net - Haber Servisi - 25 Mart 2009 yılında helikopteri düşürülen ve hayatını kaybeden BBP Partisi Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun bir grup arkadaşı Trabzon'da iftarda buluşacak. İftarın özelliği ise Yazıcıoğlu'nun arkadaşlarının düzenlemiş olması ve Trabzon'un Camlık Mahallesinde bulunan Muhsin Yazıcıoğlu, parkında gerçekleşecek olması.

İftarı düzenleyen BBP Eski MYK üyesi ve aynı zaman Yazıcıoğlu'nun yol arkadaşı Halis Egemen, " 25 Mart 2009 günü yağan kar hala daha içimizi soğutmakta. Kahraman Şehit başkanımız Yazıcıoğlu, hayatını kaybettiği günden bugüne kadar Alperenler içlerini dökmüş göz yaşlarına boğulmuştur. İftarda rahmetli şehit Başkanımız, dava adamı Muhsin Yazıcıoğlu'nun adını taşıdığı parkta onun yol arkadaşları ile olcağız. Tüm Trabzon'u yarın )Pazar) günü iftara yani bizimle birlikte üşümeye davet ediyoruz."dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel