Tuluyhan Uğurlu, Rize'de konser verdi

Rize Valiliği ve Çamlıhemşin Kaymakamlığınca yörenin tanıtımına yönelik düzenlenen etkinlikler kapsamında, piyanist Tuluyhan Uğurlu konser verdi. Çamlıhemşin ilçesindeki tarihi Zilkale surlarında düzenlenen konser öncesinde, tulum ve kemençe eşliğinde hor

Tuluyhan Uğurlu, Rize'de konser verdi
Rize Valiliği ve Çamlıhemşin Kaymakamlığınca yörenin tanıtımına yönelik düzenlenen etkinlikler kapsamında, piyanist Tuluyhan Uğurlu konser verdi.
 
Çamlıhemşin ilçesindeki tarihi Zilkale surlarında düzenlenen konser öncesinde, tulum ve kemençe eşliğinde horon oynandı. Daha sonra sahne alan Uğurlu, "Yağmur ve Bulutların Ülkesi Rize" temalı konserinde gitar resitali sundu. Rize'nin tarihi ve turizm değerlerini anlatan slayt eşliğindeki konser, izleyicilerden büyük beğeni topladı.
 
Konserde piyanist Uğurlu’ya ney ve kavalda Murat Toraman eşlik etti.
Konseri izleyen Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Rize'de doğanın, her unsuruyla adeta konuştuğunu ifade ederek, "Sadece insanlar konuşmaz, doğa ve tabiatta konuşur. Nereye bakarsanız bakın tarihi eski olan bu bölge çok şey söylüyor. Sağınıza solunuza baktığınız zaman yeşilin her tonu çok güzel konuşuyor" diye konuştu.
 
Piyanist Uğurlu ise Rize'de bulunmaktan büyük memnuniyet duyduğunu ve önemli bir hayalini gerçekleştirdiğini söyledi.
 
Konseri, Bakan Yazıcı'nın yanı sıra Rize Valisi Nurullah Çakır ve Belediye Başkanı Halil Bakırcı ile çok sayıda davetli takip etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel