TÜFAD'dan Kızılay'a ziyaret

TÜFAD Trabzon şubesi yönetim kurulu Başkan Nurettin Balaban ve yönetim kurulu üyelerinden Coşkun  Kantekin, Temel  Sağlam ,Halil İbrahim Bekiroğlu ve Hüseyin Beldüz  Doğu Karadeniz Bölgesi Kızılay Kan Merkezi  müdürü  Dr.Dila Baran’ı makamında ziyaret ett

TÜFAD'dan Kızılay'a ziyaret

TÜFAD Trabzon şubesi yönetim kurulu Başkan Nurettin Balaban ve yönetim kurulu üyelerinden Coşkun  Kantekin, Temel  Sağlam ,Halil İbrahim Bekiroğlu ve Hüseyin Beldüz  Doğu Karadeniz Bölgesi Kızılay Kan Merkezi  müdürü  Dr.Dila Baran’ı makamında ziyaret etti.

TÜFAD Trabzon şube Başkanı Nurettin Balaban ziyaretlerinin amacının bu yıl göreve atanan  Kızılay kan merkezi müdürü Dr.Dila Baran’ı makamında ziyaret ederek geçte olsa hayırlı olsun dileklerimizi iletip, Kızılay kan merkezine TÜFAD  camiası olarak nasıl bir katkımız olabilir bunu  istişare ettik.

Bilindiği gibi bu yıl ramazan ayında TÜFAD yönetim kurulu olarak ve üyelerimizin katılımıyla Kızılay kan merkezine kan bağışı yapmıştık. Yapılan bu kan bağışının sayısını nasıl çoğaltırız bunu konuştuk. Kan merkezi müdürü Dr.Dila Baran yapılan kan bağışı konusunda TÜFAD Trabzon şubemize  teşekkür ederken ,bu konuda üyelerin bilinçlendirilmesi için bir sunum yapabileceklerini ifade ettiler.

TÜFAD Trabzon şubesi olarak Bizde 2014 Haziran ayında yapılacak olan “Futbol antrenörleri zorunlu gelişim seminerinde” 15 dakikalık bir sunum yapıp aynı gün kan bağışı yapabileceğimizi ifade ettik. Temennimiz odur ki her iki kurumun yapacağı bu birliktelik sonrası insanoğlunu yaşantısında birinci sırayı alan insan sağlığına bir katkımız olur .
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel