TTSO'ya plaket

TTSO'dan yapılan yazılı açıklamada, FABA 2014 Balıkçılık ve Akuatik Bilimler Sempozyumu'nun ingilizce olarak düzenlenerek kente özgüven getirildiği belirtilerek, Trabzon Su Ürünleri Merkez Araştırma Enstitüsü Müdürü ve FABA 2014 Sempozyumu Eş Başkanı Doç.

TTSO'ya plaket

TTSO'dan yapılan yazılı açıklamada, FABA 2014 Balıkçılık ve Akuatik Bilimler Sempozyumu'nun ingilizce olarak düzenlenerek kente özgüven getirildiği belirtilerek, Trabzon Su Ürünleri Merkez Araştırma Enstitüsü Müdürü ve FABA 2014 Sempozyumu Eş Başkanı Doç. Dr. İlhan Aydın'ın sempozyuma katkılarından dolayı TTSO Başkanı Suat Hacısalihoğlu’nu ziyaret ettiği belirtildi.

Sempozyuma Kenya’dan Almanya’ya Norveç’ten Kore’ye katar katılımcılar olduğunu belirtilen açıklamada, sempozyumun kentteki kurumların desteği ile başarıya ulaştığı kaydedildi.

Aydın ziyaretin ardından Hacısalihoğlu'na sempozyuma katkılarından dolayı plaket verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler