TTSO'dan Vali Öz'e ziyaret

Trabzon Valiliği'ne atanan Abdil Celil Öz'e Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanlık Divanı ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafından “Hayırlı olsun” ziyaretinde bulunuldu.TTSO Meclis Başkanı Ali Osman Ulusoy ve Başkan M. Suat Hacısalihoğlu ve beraberi

TTSO'dan Vali Öz'e ziyaret

Trabzon Valiliği'ne atanan Abdil Celil Öz'e Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanlık Divanı ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafından “Hayırlı olsun” ziyaretinde bulunuldu.

TTSO Meclis Başkanı Ali Osman Ulusoy ve Başkan M. Suat Hacısalihoğlu ve beraberindeki heyeti kabulde yaptığı konuşmada Trabzon Valisi Abdil Celil Öz "Ticaret ve Sanayi Odaları güçlü ise iyi çalışıyorsa, lokomotif görevi yapıyorsa ilin ticaretini, sanayisinin çözümü konusunda elbirliği yapıyorsa o illerde biraz daha hareketlenme güzel oluyor. Bu anlamda güzel bir çalışmanın güzel bir birlikteliğin olduğunu gördüm. Üretilen büyük ölçekli projeler bunun göstergesi. Bugüne kadar yapılan ortak çalışmalar bunun göstergesi. Dolayısıyla burada sanayici ve tüccarlarımızın sıkıntılarının, bürokratik ve kamusal alamda önünün açılması için biz ne gerekiyorsa beraberce çalışacağız. Bürokratik yönetim anlayışını bir tarafa bırakarak problemlerin çözümünde bütün yolları bütün kapıları beraber zorlayıp inşallah sorunları çözeceğiz" dedi.

Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu da Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası'nca yürütülen büyük ölçekli projeler hakkında Trabzon Valisi Abdil Celil Öz'ü bilgilendirdi. Hacısalihoğlu, başta Lojistik Merkez olmak üzere, IPA kapsamında yürütülen Peynir Altı Suyu Projesi ile Tersane Projesi hakkında bilgilendirmede bulundu. Gelinen durumu özetledi. Öte yandan DOKA ile Ovit- Uzungöl Kış Turizmi Projesinin genel olarak anlattı.

TTSO Meclis Başkanı Ali Osman Ulusoy da Vali Öz'e ziyarette yaptığı konuşmasında Karadeniz'e çok yabancı bir il olmayan Amasya'dan teşrif edip gelmesinin avantajları olduğunu söyledi. Trabzon'un biraz daha protokol bakımından yoğun bir il olduğuna vurgu yaparak, " Trabzon'da kaldığınız süre içerisinde başarılı olacağınıza inanıyorum" diye konuştu.

20130829aw000090_01.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel