TTSO'da yeni çalışma dönemi başladı

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası 2013-2017 dönemi meclisi üyeleri ilk toplantısını Ali Osman Ulusoy başkanlığında yaparak yeni çalışma dönemini başlattı.  Açılışta konuşan Meclis Başkanı Ali Osman Ulusoy başarılı bir çalışma dönemi geçirilmesi temennisinde

TTSO'da yeni çalışma dönemi başladı
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası 2013-2017 dönemi meclisi üyeleri ilk toplantısını Ali Osman Ulusoy başkanlığında yaparak yeni çalışma dönemini başlattı. 
 
Açılışta konuşan Meclis Başkanı Ali Osman Ulusoy başarılı bir çalışma dönemi geçirilmesi temennisinde bulunarak devam konusunda da uyarıda bulundu. Ulusoy, ister özürlü ister özürsüz olsun altı ay içinde yapılan meslek komitesi, meclis ve yönetim kurulu toplantıların yarısından bir fazlasına katılmayan üyelerin yasa gereği üyeliğinin düşeceğini hatırlattı.
 
Daha sonra Yönetim Kurulu Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu kürsüye gelerek yeni meclisteki ilk konuşmasını yaptı. Yeni dönemin bütün iş dünyasına ve camiaya hayırlı uğurlu olmasını temenni ederek "Ortak paydamız Trabzon'dur" diyen Hacısalihoğlu “2013-2017 döneminde gerçekleştireceğimiz faaliyetler için birlikte hareket edeceğiz. Buradaki ortak paydamız aslında üyelerimizin ekonomisinin geliştirilmesidir. Bu doğrultu da hepimiz farklı meslek kollarından geldik. Amacımız temsil etmiş olduğumuz üyelerin ekonomilerinin gelişmesini sağlamak, şehrin ekonomisinin geliştirmek, şehir adına yapılacak olan sosyal ve kültürel faaliyetlerde birlikte olmak ve şehri yüceltmektir. Bu doğrultuda faaliyetlerimizi sürdürürken bazen küçük gruplar bazen de büyük guruplar halinde birlikte hareket edeceğiz" diye konuştu.
 
İş dünyasını yakından ilgilendiren yeni vergi düzenlemeleri yapıldığını belirten Başkan Hacısalihoğlu, bu düzenlemelerin kapsamında vergi oranlarında bir değişiklik yapılmadığını, 250 madde olan gelir ve kurumlar vergisinin birleşerek 95 maddeye indiğini söyledi. Mevzuatın basitleştirilmeye çalışıldığını gelişmelerin iş dünyası açısından yararlı olmasını temenni eden Hacısalihoğlu, "Vergi tabanının genişletilmeli. Bazı istisnalar ve imtiyazlara da son verilmeli. İstihdam, üretim, yatırım ve girişimci destekleyen maddelere ihtiyaç var" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel