TTSO'da Ticaret Kanunu konuşuldu

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından ortaklaşa düzenlenen "Yeni Türk Ticaret Kanunu Bilgilendirme Toplantısı” bugün yapıldı.Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleşen toplantıda açılış konuşmalarını

TTSO'da Ticaret Kanunu konuşuldu

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından ortaklaşa düzenlenen "Yeni Türk Ticaret Kanunu Bilgilendirme Toplantısı” bugün yapıldı.

Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleşen toplantıda açılış konuşmalarını TTSO Yönetim Kurulu Başkanı Suat Hacısalihoğlu, DELLOITTE Türkiye Yönetim Kurulu Üyesi  Sait Gözüm, TOBB Başkan Yardımcısı  Halim Mete yaptı.

Toplantıda, Yeni Türk Ticaret Kanunu Hakkında Bilgilendirme, Yeni Türk Ticaret Kanunu Uyum Yol Haritası, Şirketler için TTK Metre Tanıtımı ele alındı.

3.5 saat süren toplantı soru cevap şeklinde sona erdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler