TTSO'da seçim heyecanı

TSO’da daha önce 9 Şubat’ta yapılması planlanan seçim,  meslek guruplarını sınıflandıran NACE kodlamasına yapılan eleştiriler sonucu ertelenmişti.  Bakanlar kurulu tarafından ertelenen seçimlerin mayıs ayında yapılması kararlaştırılmıştı. Buna göre TTSO’d

TTSO'da seçim heyecanı

TSO’da daha önce 9 Şubat’ta yapılması planlanan seçim,  meslek guruplarını sınıflandıran NACE kodlamasına yapılan eleştiriler sonucu ertelenmişti. 

 
Bakanlar kurulu tarafından ertelenen seçimlerin mayıs ayında yapılması kararlaştırılmıştı. Buna göre TTSO’da da 3 Mayıs Cuma günü yapılacak olan meslek grupları seçimleri  saat 08:00’da başlayacak ve  saat 17:00’ye kadar devam edecek.
 
DEĞİŞİMCİLER SIKI HAZIRLANIYOR
 
Kıran kırana geçmesi beklenen seçimlerde meslek gurupları seçimi, daha sonra yapılacak yönetim kurulu başkanlığı ve meclis başkanlığı seçimleri için de belirleyici olacak. 
 
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler