TTSO'da heyecan bugün!

 Trabzon Ticaret ve Sanayi Odasında Meclis Üyeleri bugün sandık başına gidiyor. Yeni seçilen Meclis Meclis Başkanı, Meclis Başkan vekillerini seçecek. Ayrıca meclis yeni yönetim kurulu bakanını ve üyelerini de sandıktan çıkaracak. Sabah Saat 10.00’da Paza

TTSO'da heyecan bugün!

 

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odasında Meclis Üyeleri bugün sandık başına gidiyor. Yeni seçilen Meclis Meclis Başkanı, Meclis Başkan vekillerini seçecek.
 
Ayrıca meclis yeni yönetim kurulu bakanını ve üyelerini de sandıktan çıkaracak. Sabah Saat 10.00’da Pazarkapı mahallesindeki oda toplantı salonunda başlayacak olan yarışta Mecliste ve yönetimde iki isim sandığa girecek.  Meclis başkanlığı için Ali Osman Ulusoy’un karşısına İş adamı Ali Uzunalioğlu çıkacak. Yönetim Kurulu Başkanlığı için Ahmet Sarı ile Suat Hacısalihoğlu’nun listeleri yarışacak. TTSO meclis üyeleri kadar Trabzon iş dünyasının da sonucunu merakla beklediği yarışın ardından TTSO’nun yeni vitrini de şekillenmiş olacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel