TTSO’da basın toplantısı düzenlendi

23.01.2013, TRABZON-TTSO, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Genç Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Hasan Kamil Hayali, proje bazlı bir yönetim anlayışıyla çalışmalarını sürdüreceklerini ve gençlere girişimciliği anlatmak için etkinlikler düzenleyeceklerini s

TTSO’da basın toplantısı düzenlendi

23.01.2013, TRABZON-TTSO, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Genç Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Hasan Kamil Hayali, proje bazlı bir yönetim anlayışıyla çalışmalarını sürdüreceklerini ve gençlere girişimciliği anlatmak için etkinlikler düzenleyeceklerini söyledi.

TTSO Genç Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Hayali, kurul üyeleriyle birlikte TTSO’da basın toplantısı düzenledi.

Hayali, 120 kişiden oluşan kurula her sektörden katılımı sağlayamaya çalıştıklarını belirterek böylece çok yönlü bir kurul oluşturduklarını kaydetti.

“Farklı bir yönetim anlayışı sergileyeceğiz, proje bazlı işlere imza atacağız” diyen Hayali, kurulun tüzüklerle verilen görevleri dışında yeni girişimci yaratmak, mevcut girişimcileri desteklemek, yeni iş fikirleri ve yatırımları ortaya koymak gibi görevleri bulunduğunu söyledi.

Kurulun yürüttüğü projelerden bahseden Hayali, uzaktan öğretim, web  sitesi, meslek yüksek okulları, öğrenci ilişkileri, akademik ilişkiler, kurumlarla ilişkiler, üyelerle ilişkiler, sektörel toplantılar, diğer genç girişimciler kurulu ile ilişkiler, paneller, iş gezileri ve girişimcilik kurultayı başlıklı projeleri anlattı.

Gençlere girişimciliği anlatmak için toplantı, seminer ve paneller düzenleyeceklerini kaydeden Hayali, “Buna büyük önem veriyoruz. Mart ayından itibaren her ay bir meslek yüksek okulunda girişimcilikle ilgili panel düzenleyeceğiz. Bunun yanında İşletme Fakültesinde hocamız her hafta bir derste üniversite öğrencilerine girişimciliği anlatacak” dedi.

“Trabzon’da Girişimcilik Kurultayı düzenleyeceğiz”

24-25 Mayıs 2013 tarihinde Trabzon’da düzenlemeyi düşündükleri Girişimcilik Kurultayı’na büyük önem verdiklerini dile getiren Hayali, kurultaya dünyanın ve Türkiye’nin tanınmış isimlerini davet edeceklerini belirterek ve kurultayın ses getirecek bir etkinlik olması için çalışmalarını sürdürdüklerini ifade etti.

Toplantıda daha sonra Hayali ve kurul üyeleri, gazetecilerin sorularını cevaplandırdı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel