TTSO kalite testinden geçti

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası üç yılda bir gerçekleştirilen TS-EN-ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi Belge Yenileme Tetkikinden 2015 yılında başarıyla geçti. Başkan Hacısalihoğlu, TTSO’nun tüm birimlerinde hizmetlerin ulusal ve uluslararası standartla

TTSO kalite testinden geçti

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası üç yılda bir gerçekleştirilen TS-EN-ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi Belge Yenileme Tetkikinden 2015 yılında başarıyla geçti. Başkan Hacısalihoğlu, TTSO’nun tüm birimlerinde hizmetlerin ulusal ve uluslararası standartlarda kaliteye özen gösterilerek yerine getirilmeye çalışıldığını kaydetti. 

TTSO Genel sekreterlik biriminde yapılan TS-EN-ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi Belge Yenileme açılış toplantısı bütün birimlerde sunulan hizmetlerin gözden geçirilmesi ile devam etti. TSE Baş Tetkikçisi Hüseyin Gül ve Cevdet Genç tarafından oda birimlerine yaptığı Kalite Yönetim Sistemi Belge Yenileme Tetkiklerinden Birimler başarıyla çıktı.

Başkan Hacısalihoğlu, çalışmayı yürüten TSE Baş denetçisi Hüseyin Gül ve Cevdet Genç’e teşekkür etti. Tetkiklerden başarıyla çıkan Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası tüm oda personelimizi tebrik ederek kutlayan Hacısalihoğlu, oda üyelerine sunulan hizmetlerin ulusal ve uluslararası standartlarda olmasına özen gösterildiğini söyledi.

Tetkikler sonrası; Yönetim Kurulu Başkan M.Suat Hacısalihoğlu, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Murat İskender ve Yönetim Kurulu Üyeleri Emanullah Tüfekçioğlu, İsmail Genç, Şaban Bülbül, Genel Sekreter Hakan Gürhan ve tüm oda birim amirlerinin katılımıyla TS-EN-ISO 9001:2008 Kalite Gözden Geçirme Kapanış Toplantısı yapıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler