TTSO iftar yemeğinde buluştu

 TTSO, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası geleneksel iftar yemeği Zorlu Grand Otel’de düzenlendi.İftar programına Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, AK Parti Trabzon Milletvekili Prof. Dr. Aydın Bıyıklıoğlu, TTSO Meclis Başkanı Ali Osman Ulusoy, Yönetim Kuru

TTSO iftar yemeğinde buluştu

 

TTSO, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası geleneksel iftar yemeği Zorlu Grand Otel’de düzenlendi.

İftar programına Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, AK Parti Trabzon Milletvekili Prof. Dr. Aydın Bıyıklıoğlu, TTSO Meclis Başkanı Ali Osman Ulusoy, Yönetim Kurulu Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, İl Genel Meclisi Başkanı Haydar Revi, Rusya Federasyonu Trabzon Başkonsolosu Dmitry Talanov, Gürcistan Trabzon Başkonsolosu Iraklis Asashvili, KTÜ Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özen, Avrasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sami Karadeniz, Trabzon Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Güngör Köleoğlu, Of Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erdal Saral, Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, DOKA Genel Sekreteri Çetin Oktay Kaldırım, AK Parti Trabzon İl Başkanı Adnan Günnar, CHP Trabzon İl Başkanı Yavuz Karan, Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ergun Ata, TTSO Yönetim Kurulu Üyeleri, eski ve yeni Meclis Üyeleri ve eşleri, meslek komiteleri başkan ve üyeleri, üst düzey bürokratlar, aileleri ve oda çalışanları katıldı.

450.20120728113117.jpg

 

İl Müftü Yardımcısı Hasan Güneş’in duasını yaptığı iftar yemeğinde konuşan Meclis Başkanı Ulusoy, yine bir Ramazan ayında iftarda bir arada olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

451.20120728113130.jpg

 

Her zaman birlik ve beraberlik içinde olacaklarını dile getiren Ulusoy, “Ramazan ayı çok sıcak ve günler de uzun ama Allah yine de kolaylık veriyor. Bu tür etkinlikler birlik ve beraberliğimizi güçlendiriyor, daha da kaynaşmamızı sağlıyor. İnşallah gelecek ramazanlarda da böyle hep birlikte bir arada oluruz. Bu iftar programı vesilesiyle Ramazan ayınızı kutluyorum” diye konuştu.

456.jpg

 

Meclis Başkanı Ulusoy ve Yönetim Kurulu Başkanı Hacısalihoğlu, yemeğin ardından davetlileri uğurladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel