TTSO Güç birliği yaptı

VakıfBank ile TTSO arasında anlaşma imzalandı. VakıfBank ve Trabzon Ticaret Odası reel sektöre destek için güçlerini birleştirdi.VakıfBank ile TTSO Zorlu Grand Otelde imzaladığı protokol kapsamında, oda üyesi firmalara düşük faiz, uygun vade ve kolay ödem

TTSO Güç birliği yaptı

VakıfBank ile TTSO arasında anlaşma imzalandı. VakıfBank ve Trabzon Ticaret Odası reel sektöre destek için güçlerini birleştirdi.

VakıfBank ile TTSO Zorlu Grand Otelde imzaladığı protokol kapsamında, oda üyesi firmalara düşük faiz, uygun vade ve kolay ödeme koşullarıyla kredi seçenekleri sundu.

VakıfBank protokol kapsamında Trabzon Ticaret Sanayi Odası üyelerine 7 yıla kadar vadeli işyeri edindirme kredisi ve 5 yıla kadar vadeli işletme ihtiyaç kredisi de sundu. Oda üyeleri, imzalanan bu protokolle VakıfBank’tan işletme ihtiyaç kredilerini %1,48’den başlayan faiz oranlarıyla kullanılabilecek. Eximbank veya banka kaynağından oluşan döviz ve TL ihracat kredileriyle orta ve uzun vadeli yatırım kredisi kullanma imkanı da sunan pakette ayrıca oda üyelerinin nakdi, gayri nakdi krediler ve dış ticaret işlemleri için uygun faiz, komisyon ve ödeme seçenekleri de yer aldı.

3 AY ÖDEMESİZ DÖNEM, ÖZEL AVANTAJLAR

Faizsiz Kredi ve Masrafsız Kredi ile 3 ay ödemesiz dönem, Faizsiz Kredi’de 24 ay vade, Masrafsız Kredi’de 60 aya kadar vade seçeneği sunduklarını söyleyen Kalkan,’’Kredi kullanan KOBİ’lerin tahsile alınan çek masraflarında yüzde 100 ve giden EFT masraflarında yüzde 75 indirim sağlıyor, çek işlemlerinden masraf almıyoruz’’diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler